Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. július 4., csütörtök

Bélszínszelet francia módra

Hozzávalók:
     40 dkg bélszín, 20 dkg gomba, 4 tojás, 8 dkg zsír, hagyma.

A bélszínszeleteket jó vékonyra kiverjük. Megsütjük, s a szeleteket bekenjük apróra vágott, párolt gombával. A tojásokból négy lepényt sütünk, a megkent bélszínszeleteket belegöngyöljük. A vízzel hígított pecsenye levét aláöntjük. Szalmaburgonyával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: